Pomoć za tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila

Bez autora
Mar 15 2011

Pokrajinski sekretarijat za informacije raspisao je konkurs za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila. Za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila obezbeđeno je 23 miliona dinara. Cilj konkursa je unapređenje rada javnih glasila putem nabavke nove opreme. Predmet konkursa je sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila, odnosno nabavke redakcijske opreme, nabavke i instalacije studijske opreme, nabavke i instalacije računarskih sistema i softvera i osposobljavanje zaposlenih u medijima za tehničko-tehnološke inovacije.

Konkurs za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasilaPokrajinski sekretarijat za informacije raspisao je konkurs za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila.

Za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila obezbeđeno je 23 miliona dinara.

Cilj konkursa je unapređenje rada javnih glasila putem nabavke nove opreme.

Predmet konkursa je sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila, odnosno nabavke redakcijske opreme, nabavke i instalacije studijske opreme, nabavke i instalacije računarskih sistema i softvera i osposobljavanje zaposlenih u medijima za tehničko-tehnološke inovacije.

Pravo podnošenja prijave na konkurs imaju osnivači javnih glasila upisani u Registar javnih glasila pri Agenciji za privredne registre, izdavači novina i osnivači javnih glasila upisani u Registar javnih glasila koji imaju dozvolu od RRA za emitovanje radijskog i televizijskog programa, uključujući i internet stranice upisane u Registar javnih glasila, čiji projekti doprinose razvoju medija i njihove delatnosti, razvoju programa u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, promovisanju kulture dijaloga, toleranciji, slobodi, razvoju civilnog društva u kome će građani biti informisani o svim relevantnim društvenim pitanjima. Predloženi projekat se mora realizovati preko javnog glasila koje je od posebnog značaja za javno informisanje građana AP Vojvodine.

Podnete prijave razmatra komisija koju imenuje pokrajinski sekretar za informacije. Konačno rešenje o raspodeli sredstava donosi pokrajinski sekretar, na predlog konkursne komisije, i protiv tog rešenja ne može se upotrebiti pravno sredstvo. Rešenje o raspodeli sredstava je akt raspolaganja protiv kojeg se ne može voditi upravni spor.

Konkurs je otvoren do 15. novembra 2011. godine, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu.

Prijave na konkurs, uz prateću dokumentaciju, podnose se na formularima koji se mogu naći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za informacije.

Dokumentacija treba da sadrži:

  • fotokopiju rešenja o upisu osnivača u Registar privrednih subjekata,
  • otokopiju rešenja o upisu u Registar javnih glasila,
  • fotokopiju potvrde o poreskom identifikacionom broju,
  • otokopiju dozvole za emitovanje izdate od Republičke radiodifuzne agencije (za elektronske medije),
  • izjavu odgovornog lica da podnosilac prijave nije u teškoćama, koja se nalazi u sastavu obrasca za prijavu.

Prijave se podnose:

u dva primerka putem pošte na adresu:

Pokrajinski sekretarijat za informacije
Bulevar Mihajla Pupina 16
sa naznakom “za Konkurs TTO“

i u jednom primerku putem elektronske pošte na e-mail:
mediji.psinf@gmail.com

Korisnik sredstava je dužan da projekat realizuje do 31. decembra 2011. godine i da Pokrajinskom sekretarijatu za informacije dostavi izveštaj o realizaciji projekata i dokaz o namenskom korišćenju dodeljenih sredstava, najkasnije 15 dana nakon realizacije obaveza na formularima koji se mogu naći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za informacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik